Eindelijk kun je je droom waarmaken! Zelf rijden in een Mustang en dus... zonder chauffeur.

 Mustang-rijden.nl zelf Mustang rijden voor bruiloft gala fotoshootMustang-rijden.nl zelf Mustang rijden voor bruiloft gala fotoshoot

Zelf rijden

Althans, dat is de bedoeling! Misschien ben je nog te jong, maar dan kan de eigenaar of beheerder van de Mustang altijd mee. Onze tip: vraag iemand die je kent die wel mag rijden, die het vast niet erg vindt om in zo'n prachtige wagen te rijden als een Mustang.

Hoe is dit ontstaan?

Deze website is ontwikkelt door en voor liefhebbers van Mustangs. Er wordt weleens 'via via' een vraag gesteld om een Mustang in te zetten als cadeau of trouwauto. De eigenaar van de Mustang probeert dat te regelen, met al de daarbij komende vraagstukken.

  • Hoe verhuur ik een auto?
  • Wat zijn de risico's?
  • Wat moet ik vragen?
  • Hoe gaat het in zijn werk?

Of erger...men weet niet 'via via' de eigenaar te vinden en komt dus al snel uit bij een commerciële partij, die naast een Mustang ook andere unieke auto’s verhuurd. Niets mis mee, maar daardoor heb jij als huurder natuurlijk een beperkte keus.

Deel je visie dan maar…

De uiteindelijke doelstelling is om alle Mustangs van Nederland te registren waarin zelf gereden mag worden en aan te bieden via dit platform. Eigenaren mogen hun auto kosteloos aanbieden; om zelf in te rijden, met chauffeur of onder begeleiding... Uiteindelijk bepaalt de eigenaar het zelf. Daarnaast is het vrij voor verhuurbedrijven om hun Mustang ook hier aan te bieden, we zijn immers allemaal liefhebbers.

En als er vragen zijn?

Begrijpelijk dat een initiatief als dit veel vragen op roept. Hoe is de Mustang verzekerd? Hoe kun je de auto huren? Wie is er verantwoordelijk? Mag dit eigenlijk wel? En ga zo maar door. Wij hebben deze vragen zo goed als mogelijk proberen te beantwoorden middels een faq sectie. Staat je vraag er niet tussen, neem gerust contact met ons op, het helpt ons weer om nog beknopter te zijn in de mogelijkheden en geven natuurlijk antwoord op je vraag!

Hoe werkt dit dan?

Mustang-rijden.nl is simpel gehouden: Je neemt een kijkje in ons aanbod. Per Mustang kun je bekijken wat de mogelijkheden zijn en waar de auto zich bevindt. Heb je de Mustang die je wilt? Klik op 'Mustang aanvragen' en je kan de gegevens invullen die naar de eigenaar worden verstuurd. Hij of zij zal contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Het werk van Mustang-rijden.nl zit er dan alweer op...maaaaar...Gaat er wat mis of kom je er niet aan uit, dan werken we wel mee hoor.

De eigenaar zal eerst vragen wat je precies wil. Voor welke activiteit en hoe lang. Vanuit daar krijg je binnen een week een offerte. Dit kan een standaard offerte van Mustang-rijden.nl zijn, of één van de eigenaar zelf. Wij helpen namelijk de eigenaar hierin met standaard offertes en voorwaarden. Ga je akkoord, dan zal de Mustang geleverd worden zoals besproken. Dit gaat helemaal tussen jou en aanbieder! Vergeet niet te vragen of de Mustang verzekerd is en 'wat de risico's' zijn. Er staan geen fopkonten op de website, maar ook hier geldt: als iets te mooi is om waar te zijn, dan is het waarschijnlijk ook niet waar...

 

Hieronder ons huidige aanbod van Mustangs:

 

Heel veel succes en met name plezier!

 

facebook deel mee op twitter deel mee op googleplusdeel mee op youtubedeel mee op instagram


 

© 2018 Mustang-rijden.nl. All Rights Reserved. Site en onderhoud door: Saarloos Advies