Trouwen met Mustang in Ouddorp

 

Trouwauto oudorp mustang rijden

Trouwauto levert mooie plaatjes op in Oudorp

Een mooie dag in Oudorp. Een huwelijk, mooi weer en een mooie auto. Wat wil je nog meer? Het huwelijkspaar zocht een trouwauto in de omgeving waar je zelf in mag rijden en niet te duur is. Gevonden zeggen we zo!

Mustang als trouwauto

Het paar was naarstig op zoek naar een oude klassieke Mustang uit de regio, waar je zelf in mag rijden en het liefst wat langer beschikbaar was in verband met wat rust. Geen probleem, een weekend is de Mustang ingezet, wat het paar niet veel meer koste dan normaal.

Het weer

Vooraf was er niet al te best weer opgegeven, maar zo te zien aan de foto’s uit Oudorp is het allemaal meegevallen. Het zonnetje schijnt en de kleuren komen mooi uit. Wij denken altijd maar, zolang het geen pekel is, is het goed. Paardjes smelten niet van water.

Weekend

Zoals al aangegeven was de wens om de auto wat langer te hebben. Geen probleem, daarom is het huwelijkspakket ontwikkeld. Zo kun je de auto een dag eerder ophalen en een dag later terugbrengen. Dit geeft wat rust en wij doen het graag, want ook de verhuurder vindt het fijn als niet alles op het laatste moment gedaan moet worden.

Foto’s

Van de bruiloft zijn natuurlijk heel veel foto’s gemaakt. Wij van Mustang-rijden.nl hebben een kleine selectie gekregen, met dank aan studiobrownie, waar de Mustang Coupe van 1973 uit Dordrecht op staat:

trouwauto ouddorp hurentrouwauto ouddorp huren

trouwauto ouddorp hurentrouwauto ouddorp huren

Zelf rijden?

Wil je deze Mustang zelf rijden? Dan kan dat natuurlijk! Neem contact met ons op, of nog makkelijker klik hier. Je zit nog nergens aan vast, het gaat om een kosteloze plaatsing van een reservering!

 

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen

facebook deel mee op twitter deel mee op googleplusdeel mee op youtubedeel mee op instagram


 

© 2018 Mustang-rijden.nl. All Rights Reserved. Site en onderhoud door: Saarloos Advies