Trouwen in hartje Dordrecht

 Mustang Trouwauto Dordrecht

Trouwauto in Dordrecht zorgt voor mooie foto’s

Als mensen op zoek zijn naar een trouwauto en daar ook nog eens een speciale wens bij hebben, dan ben je bij ons aan het goede adres. In dit geval, een oude en sportieve Mustang waar je zelf in mag rijden en ook nog eens dicht bij Dordrecht.

Trouwauto wensen

Het pas voor het huwelijkspaar een ware zoektocht. Al bijna een jaar zochten ze naar de ideale trouwauto. Een Ford Mustang, maar dan een wat sportievere oldtimer en dan ook nog eens niet te duur en makkelijk te leveren. De Mustang coupe uit Dordrecht bood uitkomst

Mustang in Dordrecht

Mustang-rijden.nl biedt meerdere Mustangs aan door het gehele land. Zo ook een uit Dordrecht. En laat dat nou net eens goed uitkomen! Het paar ging namelijk trouwen in Dordrecht en was dus maar al te blij met het vastleggen van deze Mustang als trouwauto

Zelf rijden

De twee grootste wensen kwamen in vervulling. 1. Trouwen met de liefde van je leven. 2. Zelf rijden in een Mustang. Graag gedaan, zeggen we dan. Kijk hieronder voor een paar foto’s van trouwauto.

Mustang trouwauto dordrechtMustang trouwauto zelfrijden

 mustang trouwauto klassiek hurenMustang trouwauto zelfrijden dordrecht

Zelf rijden?

Wil je deze Mustang zelf rijden? Dan kan dat natuurlijk! Neem contact met ons op, of nog makkelijker klik hier. Je zit nog nergens aan vast, het gaat om een kosteloze plaatsing van een reservering!

 

Reacties  

0 #1 paul joor 18-11-2016 17:13
Écht een aanrader als je een auto liefhebber bent of als je een verpletterende indruk wilt achterlaten :-) wat ik heel fijn vond was de ontspannen sfeer tijdens huur en het maken van de afspraak. Mijn vrouw vond het een mooie verrassing, evenals alle vrienden en familie :-)

facebook deel mee op twitter deel mee op googleplusdeel mee op youtubedeel mee op instagram


 

© 2018 Mustang-rijden.nl. All Rights Reserved. Site en onderhoud door: Saarloos Advies