Hooked on hooked

Hooked Mustang

Hooked

Hooked MustangVeel merken hebben hun eigen uitstraling, zo ook Hooked. Hooked is een sieradenmerk van Nederlandse bodem. Een die liever niet van dat softe en lieve gedoe wil uitstralen. Hooked is stoer, robuust en vooral verslavend! Kijk maar eens hier voor een overzicht van wat ze te bieden hebben. hooked armband

Wat is Hooked

Hooked logo armbanden ankerHooked symboliseert je echte 'anker' verhaal. Het gaat over de mooiste, meest geliefde en gepassioneerde dingen die de wereld ons biedt. Vrienden, familie, gezondheid en geluk gesymboliseerd als trendy sieraden voor mannen en vrouwen.

 

Reclame van Hooked

Voor merken is het altijd moeilijk om een bepaalde unieke uitstraling te bewerkstelligen. Hooked heeft gekozen om zijn uitstraling deels te koppelen aan een stoere Mustang. Dit gehele seizoen wordt de Mustang in de (beeld)communicatie gebruikt. In reclamefilm, reclame fotoshoot en alle folders, flyers en andere print. 

 Hooked standHooked eyecatcher

Reclame film

 Net al benoemd; door Hooked is een enorm vette reclame gemaakt. De Mustang Grande Coupe is daar een aantal maal in te zien:

Zelf rijden?

Wil je deze Mustang zelf rijden? Dan kan dat natuurlijk! Neem contact met ons op, of nog makkelijker klik hier. Je zit nog nergens aan vast, het gaat om een kosteloze plaatsing van een reservering!

 

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen

facebook deel mee op twitter deel mee op googleplusdeel mee op youtubedeel mee op instagram


 

© 2018 Mustang-rijden.nl. All Rights Reserved. Site en onderhoud door: Saarloos Advies