Reclame Film Blouson Noir

Blouson noir fotoshoot

Reclame met Power!

Enige tijd geleden is de Mustang coupe uit 1973 ingezet voor een reclamefilm van Blouson Noir. Een nieuw jassenmerk van Nederlandse bodem. De reclamefilm is opgenomen in het altijd mooie callais en bij de productie hadden ze snel een Mustang nodig. Het eindresultaat is op zijn minst gezegd niet onaantrekkelijk geworden!

Blouson Noir

Blouson Noir is een nieuw Nederlands jassen merk dat nog niet zo lang geleden is opgericht. De naam van het merk komt vanuit een oude Franse jeugdige stroming en is te vergelijken met de Nederlandse Nozems uit de jaren 50. Stoere rebellen met een goed gevoel voor stijl met als speerpunt eenvoud. Meer van Blouson Noir zien? Klik hier

DPPLR

Het bekende reclamebureau DPPLR (Volkswagen, ING, Media Markt, MS Mode, Kruidvat) uit Amsterdam heeft contact opgenomen met Mustang-rijden.nl. Zij hadden als opdracht om namens Blouson Noir een fotoshoot en reclamefilm te maken met een stoere Amerikaan. De Nieuwe Mustang paste daar niet echt bij, maar de klassieker wel. DPPLR heeft voor de unieke Mustang coupe uit 1973 gekozen, omdat deze goed uitkomt op fotografie en film, een ‘rebelse’ uitstraling heeft en als een van de weinige Mustangs naar het buitenland mag.

Calais

Bestemming Calais in Frankrijk, met nog een tussenstop in België. Twee opname locaties, de een nog unieker dan de ander. De Mustang was het gehele weekend inzetbaar, dus de filmploeg van DPPLR kon lekker aan de slag. Eerst een fotoshoot, vervolgens filmen.

Blouson noir mustangBlouson noir domino

FW16

De film heet FW16, wij als leken bedenken Fall/Winter 2016, maar dat moeten we nog verifiëren. Het gaat over een femme fatale Domino die een spoor van verwoesting en bloed achter laat. Het duurt nog net geen minuut, dus er valt al weinig te vertellen natuurlijk. Je ziet duidelijk dat de professionals van DPLLR er hun tanden in hebben gezet! Daarnaast zie je ook duidelijk de Mustang coupe uit 1973 een aantal keer voorbij stormen. Kijk hieronder voor het eindresultaat.

Jassen

Mustang-rijden.nl is natuurlijk geen verkoop site voor jassen, maar toch willen we er een klein beetje aandacht aan schenken. Het gaat uiteraard meer om de uitstraling en het gevoel, dus oordeel zelf.
Wij vinden het erg mooie jassen! Mocht je niet willen doorklikken, hieronder een overzicht van een aantal foto’s en oordeel zelf! Ook dit is een zeer stijlvolle reclame fotoshoot.

Is er interesse om zelf de auto in te zetten voor een fotoshoot of reclamefilm neem dan contact met ons op!

Zelf rijden?

Wil je deze Mustang zelf rijden? Dan kan dat natuurlijk! Neem contact met ons op, of nog makkelijker klik hier. Je zit nog nergens aan vast, het gaat om een kosteloze plaatsing van een reservering!

 

Reacties  

0 #2 Diede Saarloos 28-09-2016 11:24
probeer hier eens: www.blousonnoir.nl/
0 #1 Harry van Bommel 28-09-2016 10:03
Misschien een gekke vraag, maar waar kan ik meer vinden van die jassen?

facebook deel mee op twitter deel mee op googleplusdeel mee op youtubedeel mee op instagram


 

© 2018 Mustang-rijden.nl. All Rights Reserved. Site en onderhoud door: Saarloos Advies