De Ford Mustang als cadeau?

Wij krijgen veel vragen over het cadeau doen van een dagje in een Mustang. Logisch natuurlijk want het is een heel mooi verjaardag of afstudeer cadeau!

verjaardagcadeau met een mustang pakketten

Aanbod verjaardagspakket

Als je kijkt naar het aanbod van onze Mustangs zijn er drie die met een speciaal cadeaupakket werken voor de verhuur. Soms moet je dingen makkelijk houden, dus de eigenaars hebben er voor gekozen om hun Mustang ter beschikking te stelle voor een verjaardagsfeest. Er kan dan wat korter in gereden worden, natuurlijk wel zelf en dan ook nog eens voor een zachter prijsje!

Mustang Coupe crèmewit 1966

Mustang Coupe crèmewit 1966

Prijs: €350,00 per dag*...

Mustang Fastback blauw 1968

Mustang Fastback blauw 1968

Prijs: €675,00 per dag...

Alle drie de mustangs zijn een dagdeel te huren met vrije kilometers. Het is dus een vast bedrag en dat is prettig. De feestneus weet vaak niet wat hem overkomt als hij of zij dit cadeau krijgt, maar het is ook prettig voor de ‘gevers’ dat ze niet achteraf nog eens een rekening krijgen.

Werkwijze

De Mustang wordt opgehaald bij de eigenaar en daar ook weer afgeleverd. Vaak heeft de eigenaar nog wat tips als het gaat om ‘waar moeten we dan naar toe rijden?’. De auto wordt opgehaald (of gebracht tegen een meerprijs) en eerst een instructie gegeven. Daarna is de auto 4 uur voor de feestneus. Wordt het wat langer, geen probleem, alles in goed overleg.

 

Ga je dus een van de Mustangs aanvragen, geef aan dat het om het verjaardagspakket gaat. Je krijgt dan een passend aanbod! 

 

Reacties  

0 #2 sylvia 02-04-2016 18:38
Hallo myn man word 50 in jullie wsr kost het om wen mustang te huren by jullie oud model zou hyvtgek vindej graag meer informatie dank je
0 #1 ardi 29-01-2016 22:22
mijn man wordt 12 september 50. Kan hem niet blijer maken, met een rit. Dus mijn vraag wat zijn de kosten?

met vriendelijke groet
Ardi

facebook deel mee op twitter deel mee op googleplusdeel mee op youtubedeel mee op instagram


 

© 2018 Mustang-rijden.nl. All Rights Reserved. Site en onderhoud door: Saarloos Advies