´Grande´ Mustang trouwauto in Gouda

Duidelijk! Er kwam een Mustang aangereden...Een man op zoek naar zijn aanstaande in Dordrecht...En daar was ze. Niet geheel onbelangrijk, vrouw ontmoette de Mustang ook voor het eerst en het klikte!

mustang trouwauto rotterdam gouda

Trouwen in Gouda

Regen, regen en nog eens regen. Dat stond er op het menu, maar dat mocht de pret niet drukken. Beetje driften op je trouwdag is ook leuk! Jan de Heer had de Mustang gehuurd om zelf in te rijden, zonder chauffeur. Zelf komt hij uit de regio Krimperwaard en vond het heel belangrijk om te trouwen in Gouda. Zijn aanstaande was woonachtig in Dordrecht en wat kwam er nu beter uit dan de Mustang in Dordrecht ophalen? 

Mustang als trouwauto

De grote wens van Jan was een Mustang als trouwauto. Om zijn wens nog wat kracht bij te zetten, hebben wij van Mustang-rijden.nl geregeld dat hij een dagje eerder de auto mocht hebben. Helaas was het weer niet goed gezind, maar toch...hij had een Mustang voor de deur staan!

Foto

Helaas zijn er niet heel veel foto's gemaakt met de auto, door het slechte weer. Maar zoals je als eerste foto kan zien; die er gemaakt zijn (in Rotterdam) zijn fenomenaal!

Zelf rijden?

Wil je deze Mustang zelf rijden? Dan kan dat natuurlijk! Neem contact met ons op, of nog makkelijker klik hier. Je zit nog nergens aan vast, het gaat om een kosteloze plaatsing van een reservering!

 

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen

facebook deel mee op twitter deel mee op googleplusdeel mee op youtubedeel mee op instagram


 

© 2018 Mustang-rijden.nl. All Rights Reserved. Site en onderhoud door: Saarloos Advies