Ford Flagshipstore

Hoe koop ik een nieuwe 2015 Mustang...

Niet iedereen vindt het fijn om een Mustang te huren…Nee, zij willen er een kopen. Dus wij zijn eens op zoek gegaan, hoe je de nieuwe 2015 Mustang kunt kopen en dus zelf rijden!

Vanwege het exclusieve karakter van de nieuwe Ford Mustang wordt deze uitsluitend geleverd via de FordStores. Dit zijn zogenaamde ‘Flag-Ship’ dealerbedrijven waar het gehele Europese Ford-gamma wordt getoond. Op dit moment zijn er zes FordStores in Nederland.


Bij de FordStores is de Ford Mustang inmiddels te bewonderen en leverbaar als Fastback (coupé) of Convertible (cabriolet). Prijzen beginnen in ons land bij € 49.600.

 

ford flagshipstore mustangDe compleet nieuwe Ford Mustang is qua prestaties en rijdynamiek helemaal afgestemd op de wensen en behoeften van Europese kopers. Dat betekent ondermeer dat de Mustang naast een imposante 5.0-liter V8 krachtbron ook leverbaar is met een zuinigere 2.3-liter EcoBoost-motor. De 5.0-liter V8 Fastback met handgeschakelde zesbak bereikt vanuit stilstand de 100 km/u in 4,8 seconden – sneller dan welke Ford in Europa ook sinds de in kleine oplage geproduceerde Ford GT supercar uit 2005. De Ford Mustang 2.3-liter EcoBoost Fastback met handbak bereikt dezelfde snelheid in 5,8 seconden. Een geavanceerd onderstel, zeer stijve carrosserie en lichtgewicht materialen zorgen voor een uitstekende balans, snelle respons en G-krachten tot 0.97 in bochten.


De Ford Mustang maakt gebruik van een volledig onafhankelijke ophanging voor en achter ter wille van sportieve dynamiek en comfort, inclusief ‘integral-link’ achterwielophanging die het rijcomfort en de mechanische grip verhoogt. Double-ball-joint MacPherson veerpoten aan de voorzijde zorgen ervoor dat er grote en krachtige remmen toegepast kunnen worden zonder het stuurgedrag te beïnvloeden.


Naast deze indrukwekkende prestaties wordt de hightech inborst van de nieuwe muscle car onderstreept door geavanceerde features als de Selectable Drive modes (Normaal, Sport+, Circuit en Sneeuw/Nat Wegdek) en Launch Control. Ook zijn er diverse ‘TrackApps’ die bij het rijden op een circuit de acceleratie tijden en de remprestaties meten. Met de LineLock functie, op de Mustang met V8 motor met handgeschakelde zesbak, kunnen de voorremmen geactiveerd worden zodat de achterbanden eenvoudig opgewarmd kunnen worden.


En het voelt goed als we nu kunnen zeggen: ‘aarzel dus niet, koop er snel één’. Helaas kunnen we dat wel vaak zeggen, echter zijn het er weinig die het kunnen doen. Wij gaan er dus van uit dat de gemiddelde liefhebber er gewoon eentje wil huren. Daarom gaan wij ons best doen om een nieuwe Mustang in ons gamma op te nemen.

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen

facebook deel mee op twitter deel mee op googleplusdeel mee op youtubedeel mee op instagram


 

© 2018 Mustang-rijden.nl. All Rights Reserved. Site en onderhoud door: Saarloos Advies