Eerste Nieuwe Mustang

Nieuwe Mustang door Ardea Auto verkocht én afgeleverd!

De nieuwe Ford Mustang is bij Ardea Auto te bewonderen. Niet om te huren, helaas, maar wel om te kopen! Dit laatste is dan ook een feit.

De eerste klantverkochte auto werd bij de FordStore in Amsterdam op feestelijke wijze aan zijn nieuwe eigenaar overhandigd.

Met de levering van de eerste 2015 Mustangs aan de FordStores is deze iconische auto voor het eerst in het 50-jarige bestaan van de Mustang officieel via het Ford distributienetwerk op het Europese continent en in Nederland te koop.

 

In de FordStore in Amsterdam werd in ons land recent de allereerste Mustang op feestelijke wijze overhandigd aan zijn nieuwe eigenaar, de heer Mulder, die als eerste Nederlandse Mustang-koper zijn handtekening onder het koopcontract zette. “Ik ben al jarenlang een groot liefhebber van de Mustang, dus toen Ford het nieuwe model onthulde hoefde ik geen moment na te denken. Nu ik de sleutels van mijn eigen nieuwe Mustang in mijn hand heb, is het als een droom die uitkomt. Ik kan niet wachten hem de sporen te geven,” aldus een trotse Mulder.

Bron: Ardea Auto Centrale

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen

facebook deel mee op twitter deel mee op googleplusdeel mee op youtubedeel mee op instagram


 

© 2018 Mustang-rijden.nl. All Rights Reserved. Site en onderhoud door: Saarloos Advies