Ford Probe Huren

Almost Mustang: Ford Probe

De Ford Probe. Als opvolger ingezet, van de Ford EXP, maar eigenlijk gewoon de opvolger van een Ford Capri. Vervelend om te weten is dat het gewoon een Mazda MX6 is…Beter om te weten is, je kunt hier een Mustang huren.


Excuus alvast voor de bittere ondertoon, maar soms kan het niet anders. De Ford Probe kwam in 1989 op de markt en was geheel op het Mazda platform gebouwd, dat voor vele modellen van Mazda is ingezet. Sterker nog, de koplampen zijn geleend van de Mazda RX-7. Persoonlijk weer een hele mooie Mazda!Mazda rx7


Omdat de Probe (als opvolger van de Capri en de EXP) voor een voorwiel aandrijvingopstelling ging, werd de auto eigenlijk nooit een succes. In 1997 stopte Ford dan ook met de productie. Er zijn in die tijd twee varianten of beter ‘generaties’ op de markt gekomen.

 


ford probe 2stuks

 

Eeerlijk is eerlijk, de auto is een mooi stukje techniek. Hij kan alles wat een goede sportwagen moet kunnen en heeft een heel klein beetje de tijd doorstaan. Je valt niet echt van je stoel wanneer je er een ziet rijden, maar vraagt je eerder af ‘wat is dat…?’.

 

 

 

 


Nog een leuk weetje voor de DeLorean fans onder ons (wij zelf). In de film ‘back to the future 2’ komt de hoofdtrol speler in de toekomst zoals we weten. Daar rijden een hele hoop Ford Probes rond. De maker van de film dacht dus dat in 2015 (de hele verre toekomst) de Ford Probe nog steeds onder ons zou zijn!

Ford Probe delorean


Ben je toch geïnteresseerd om er een te huren? Hier zal het niet lukken, maar wie weet kan je bij de ford probe club terecht.

 

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen

facebook deel mee op twitter deel mee op googleplusdeel mee op youtubedeel mee op instagram


 

© 2018 Mustang-rijden.nl. All Rights Reserved. Site en onderhoud door: Saarloos Advies