De F150

Niet dat je hier een Ford f150 kan huren, maar we zijn er toch een klein beetje verliefd op. Ook zou je het niet snel als trouw auto inzetten en conceptueel niet te vergelijken met een Mustang, maar wat blijft het toch een bruut ding!


2015 Ford F 150De F150 van Ford is een pick-up truck die in Nederland niet zo heel bekend is. Toch is het één van de bekendste pick-up trucks in de wereld, die al sinds 1948 in de VS worden geproduceerd. Naar de gehele ‘F-series’ gekeken; het is de best verkochte auto in de VS en de op één na in de wereld. Dat zegt wel iets.

 

 


Kijkend naar de ‘F-series’ zit het makkelijk in elkaar. Je hebt de 1, 2 en de 3 serie. Zo zijn er dus een F150, een F250 en een F350, kenmerkend aan hun grote en vermogen. Waarbij de F250 doet denken aan een groot uitgevallen F150, Ford F350 2013maar een F350 aan een soort monstertruck . Persoonlijk een van de vetste pick-up’s ooit!

 

 

 

 

Terug naar de F150. Een pick-up die dus al meer dan 60 jaar in productie is en al vele generaties en uitvoeringen kent. Met uitvoeringen uitvoeringen bedoelen we niet de brede keus in motoren, maar meer zoals wij in Nederland de ‘gti’ kennen. Bij de F150 is dat ‘Raptor’. De meest heftige versie zeg maar. Gelukkig pikt ‘Roush’ ook altijd zijn graantje mee en heb je dus echt te veel geld over, kun je voor een roush uitvoering gaan…

F150 1995 ROUSH


De F150 truck komt logischerwijs vaak voor in films. Het is een geliefde auto om te laten exploderen, te roteren, te slippen, te dumpen, te lanceren, te scheuren, te vernietigen en vele andere zaken die belangrijk zijn voor films. Misschien kan er ooit een Oscar uitgereikt worden voor beste mannelijke bijrol aan de Ford F150.

 

Wil je toch eens rijden in zo’n wagen; je kan altijd een proefrit maken met een van de autos van de importeurs. Want gelukkig is er best wel wat vraag naar de auto en zijn er dus vele experts in Nederland die de auto naar Nederland halen. Wil je het echt doen zonder zorgen, huur de auto bijvoorbeeld van Maurits.

 

 

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen

facebook deel mee op twitter deel mee op googleplusdeel mee op youtubedeel mee op instagram


 

© 2018 Mustang-rijden.nl. All Rights Reserved. Site en onderhoud door: Saarloos Advies