Goedkope Mustang huren en zelf rijden als trouwauto, verjaardag cadeau, of toeren in België en Nederland

Eén van de 500 in Nederland!

Voor het oog is er misschien niet veel anders te zien, maar deze Ford Mustang GT-H 350 Shelby is dat toch echt wel!

 

Er zijn er in 2007 namelijk maar 500 van gemaakt en dat ook nog eens 40 jaar na verschijning van het eerste exemplaar.Goedkope Mustang huren en zelf rijden als trouwauto, verjaardag cadeau, of toeren in België en Nederland

 

Goedkope Mustang huren en zelf rijden als trouwauto, verjaardag cadeau, of toeren in België en NederlandDeze auto kenmerkt zich door de toevoeging van de letter H aan GT. Wat doet dat dan? Nou, het geeft de auto meer pk’s door ‘FR1 Power Pack’. Daarnaast heeft de auto een ‘Ford Racing Handling Pack’ meegekregen en inderdaad beide verzorgt door Ford Racing.

 

In 1967 zijn alle GT-H’s aan Hertz Car Rental uitgeleverd en dus enkel te rijden in de verhuur. Het eerste exemplaar van de GT-H in 2007 is als traditie wederom uitgeleverd aan Hertz. Echter zijn de andere 499 gewoon de verkoop ingegaan, zodat iedereen er mee kan rijden. En nu jij dus ook! Want ook in Nederland is er één in de verhuur.

 

Kijk dus snel, door hier te klikken, naar de mogelijkheden met betrekking tot zelf rijden en de kosten daar van! Alvast heel veel plezier!

 

 

 

 

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen

facebook deel mee op twitter deel mee op googleplusdeel mee op youtubedeel mee op instagram


 

© 2018 Mustang-rijden.nl. All Rights Reserved. Site en onderhoud door: Saarloos Advies