Mustang huren

Mustang huren voor de rijken?

Helaas komt het ons wel eens ter ore dat mensen, 'dromers' van een geweldige auto, geen Mustang huren omdat ze het te duur vinden.

Eeuwig zonde natuurlijk, want als je het bekijkt valt het wel mee!

Mustang-rijden.nl is een doorverwijs site, dat wil zegen dat mensen hierop hun eigen Mustang kunnen aanbieden om te verhuren. De prijzen die opgegeven worden zijn een indicatie, dus er is soms wel een ruimte tot onderhandelen. Maar de beste deal die wij al kunnen vinden is zelf rijden voor 85 euro per uur!

Aanbieders huurauto

Naast dit leuke initiatief zijn er ook andere aanbieders van de verhuur van Mustangs. Ons doel is uiteindelijk hun aanbood ook bij ons zichtbaar is, maar tot die tijd moeten we je helaas doorverwijzen naa hun website, in plaats van hun auto’s!

Molenaar Trouwauto’s

Heeft een cabrio Mustang, waarin je zelf mag rijden

Trouwauto.nl

Deze website biedt een overzicht van de beschikbare Trouwauto Mustangs, enkele kun je zelf in rijden, waardoor er wat overlap in beide sites is. Neemt niet weg dat je er zeker eens een kijkje moet nemen. We hebben vaak contact met de eigenaar van de site en wij zien hun ook als een betrouwbare partner.

Classic Mustang Verhuurbedrijf

Via deze weg kom je bij een verhuurbedrijf dat meerdere Mustangs aanbied. Voor zover wij kunnen zien kun je ze ook zelf rijden en zijn ze voor meerdere gelegenheden in te zetten

Special Day Drive

Een leverancier dat twee Mustangs kan verhuren. Een Fastback uit ’67 en een originele ’65 coupe

Meijers Autobedrijf

Heeft een zeer mooie Mustang te huur

Marco Koren Oldtimer verhuur

Hebben één dike Mustang als aanbod

Musclecar Verhuur

Schrik niet, deze onderneming heeft drie Mustangs in de aanbieding. Musclecar verhuur is een betrouwbare partner van Mustang-rijden.nl en wij werken vaak samen. Zij beschikken echter over de moderne varianten van de Mustang Shelby.

 

Zo zijn er nog wel 10 bedrijven te vinden, we hopen dan ook periodiek een update hiervan te kunnen doen. Makkelijker is natuurlijk dat ze hun aanbod ook hier aanbieden, maar daar werken we hard aan!

 

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen

facebook deel mee op twitter deel mee op googleplusdeel mee op youtubedeel mee op instagram


 

© 2018 Mustang-rijden.nl. All Rights Reserved. Site en onderhoud door: Saarloos Advies