Mustang Huren

Tips bij huren van een Mustang

Once in a lifetime! Dat zijn uitspraken die we wel vaker horen bij de huur van een Mustang. Maar dat hoeft natuurlijk helemaal niet!

Wij staan er juist voor dat je vaker een Mustang huurt! Er zijn echter een paar dingen waar je op moet letten, dat is alles. Hieronder een paar tips die kunnen helpen bij het huren van een Mustang.

Tip 1 - Trouwen

Bedenk goed waar het voor is. Meestal weet je dat wel, omdat dat juist de rede is waarom je een auto als deze zoekt. Is het een bruiloft of een feestje. De aanpak is dan anders, omdat de risico’s bij een verjaardagscadeau toch wel anders liggen dan bij een bruiloft. Geef dus bij de huur aan dat als het een bruiloft is, wat voor ideeën men er bij heeft op problemen op te lossen

Tip 2 – Meerdere paarden

Als het dan toch om iets heel belangrijks gaat, waarvan de dag al vast staat; vraag gewoon meerdere offertes uit. Dan valt er misschien nog wat te onderhandelen!

Tip 3 – Gewoon doen

Ja, het klinkt als een Nike reclame, maar soms moet je het maar gewoon doen. Kijk eens op de v8meetings kalender en misschien zit er een dag tussen die je leuk lijkt om naar toe te gaan. Huur een Mustang en je hebt de dag van je leven. Het hoeft niet duur te zijn

Tip 4 – proefrijden

Gaat het om een belangrijke dag, vraag even of je een proefrit mag maken. Dan kan er ook alvast het een en ander besproken worden waar je op moet letten als rijder.

Tip 5 – Verzekeren

De auto’s zijn over het algemeen al risk verzekerd. Kijk toch nog even je eigen polis na als het gaat om aansprakelijkheid. Kan nooit kwaad!

Tip 6 – Goed opletten

Bij de huur van de auto moet je goed opletten. Vaak verteld de eigenaar snel waar de geheimen van de auto zitten. Hoe je moet starten, hoe je alles bedient etc. Vraag of er ook een handleiding is! Noteer het mobiele nummer van de eigenaar en leg deze in de auto!

Tip 7 – Water

Mustangs, vooral de oude, kenmerken zich niet echt om hun waterdichtheid. Let daar dus op bij de huur; belangrijk voor een trouwjurk enzo…

Tip 8 – Ventilatie             

Eentje uit eigen ervaring! Sommige oude Mustangs staat de ventilatie niet vaak aan. Het gevolg: blaadjes en andere troep komt binnen. Je raad het al, zodra je de ventilatie aanzet blaast deze alles de auto in. Wederom niet zo leuk voor trouwjurken…

Zijn er meer tips, dan zijn die uiteraard van harte welkom!

 

Reacties  

0 #1 Jaap 23-07-2015 16:17
Haha, nu ik dit lees... Let er ook op dat de wax goed droog en ingepoetst is! Geeft nogal rare vlekken na de "fotoshoot". Ohja en het is spiegelglad!

facebook deel mee op twitter deel mee op googleplusdeel mee op youtubedeel mee op instagram


 

© 2018 Mustang-rijden.nl. All Rights Reserved. Site en onderhoud door: Saarloos Advies