Mustang huren

Beter een Mustang

We wisten al dat we nog wel even geduld moeten hebben voor de Ford GT, nu blijkt dat de auto ook een stuk onbereikbaarder wordt dan z'n voorganger. Wij zeggen, beter een Mustang!

 

Dave Pericak, chef van Ford Performance, heeft namelijk aan Car&Driver verteld dat de nieuwe GT even duur als de Lamborghini Aventador zal worden. Die staat in ons land voor 425.900 euro op de prijslijst.

 

De vorige GT kostte zo'n 150.000 dollar en werd in totaal 4.000 keer gebouwd. Waarschijnlijk komen er van de nieuwe generatie niet meer dan 1.000 exemplaren als de productie eind 2016 start.De productie start zo laat omdat er nog flink wat ontwikkelingswerk gedaan moet worden. Het werken met koolstofvezel is nog behoorlijk nieuw voor Ford en dus moeten de ingenieurs daar nog de nodige ervaring in krijgen.

 

Onder de kap van de nieuwe GT ligt een V6 Ecoboost, goed voor 'meer dan 600 pk'. Daarmee heeft de Ford 100 pk minder dan de dus even dure Aventador en zelfs 150 pk minder dan de SV-versie van die auto. De GT slaat echter terug met een flink lager gewicht.

 

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen

facebook deel mee op twitter deel mee op googleplusdeel mee op youtubedeel mee op instagram


 

© 2018 Mustang-rijden.nl. All Rights Reserved. Site en onderhoud door: Saarloos Advies