Trouwauto

Trouwen in een Mustang

Op 25 juli 2014 was het eindelijk zover! Diede saarloos is getrouwd met Nynke de Saint-Aulaire. Een hele happening natuurlijk en gelukkig zag het er pico bello uit.

Een mooie bruid, een mooie bruidegom, mooie bruidsmeisjes en jongens, maar bovenal....een mooie trouwauto! Diede had al zijn hele leven ingewijd tot het verkrijgen van een Mustang. In 2006 was het rond, een Mustang Grande uit 1973. Zeker niet zijn eerste de beste keus, maar wel een die en in het budget viel en eigenlijk voldeed aan de minimum eisen. Een V8, oldtimer, harde onderkant, veel naslagwerk.

 

Na een tijdje was de Mustang niet meer weg te denken en paste de auto steeds meer bij de eigenaar. Na veel aanpassingen is het eigenlijk een verlengstuk geworden van hem. Logisch dat deze auto is ingezet als trouwauto voor zijn eigen huwelijk. Maar de auto is voor iedreeen! Diede kan niet geloven dat er mensen zijn die in een Mustang zouden willen trouwen, maar dit niet doen, of helemaal verkeerd aanpakken. 

 Trouwauto

De auto heeft zich prima gedragen! Geen problemen en geen gekke dingen...nou ja, eentje dan. De auto moest op een later tijdsstip verplaatst worden, maar de chauffeur (Diede dus) was niet echt een bob. The best man werd ingeschakeld en zo zie je maar weer dat elke auto haar eigen gebruiksaanwijzing heeft...door iets te veel gas bij het starten werd er toch een stuk grond weggeblazen en zijn er op de mooie trouwlocatie twee lieve kleine bandafdrukken te spotten! Ach ja, het hoort er een beetje bij. In ieder geval ook the best man blij gekregen!

 

Kortom, voor een echter unieke trouwauto: De Mustang

 

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen

facebook deel mee op twitter deel mee op googleplusdeel mee op youtubedeel mee op instagram


 

© 2018 Mustang-rijden.nl. All Rights Reserved. Site en onderhoud door: Saarloos Advies