2015 mustang huren

Ford Mustang 2015

Ford heeft dan eindelijk de knoop doorgehakt! Een echte Ford Mustang de oversteek laten wagen naar Europa en dus Nederland! Eindelijk is er dus een Mustang te koop bij de Ford dealer. 

 

Het gaat hier om de tiende generatie Mustang en is direct herkenbaar aan het iconische uiterlijk. De achterlichten met streepjes, de fastback-achtige achterkant en de extreem lange voorkant. Helaas, maar misschien ook gelukkig is deze auto gemaakt volgens het 'one ford' princiepe, Zo is de meneer ooit begonnen en zo gaan ze nu verder. Een Ford als basis gebruiken en daar meerdere typen en uitvoeringen mee uitbrengen. Dus knijp je je ogen dicht en kijk je even vluchtig: zie je misschien de nieuwe Mondeo er in terug!

 

Nieuwe Mustang Huren

De Mustang is tegelijk als coupé en cabrio onthuld, en zal worden geleverd met drie verschillende motoren: de bekende 5,0-liter V8, een iets sterkere versie van de 3,7-liter V6, en een compleet nieuwe 2,3-liter EcoBoost viercilinder turbo die volgens Ford 'meer dan 310 pk' zal gaan leveren. Oftewel: krachtiger zal zijn dan de huidige V6. Alleen de V8 en de EcoBoost komen naar Europa - de eerste voor de die-hard liefhebbers, de tweede voor de verkoopaantallen.

 

 

Nieuwe Mustang Huren

 

 

Allemaal prachtig nieuws, dus. Het enige jammere is dat, in de beste Ford-traditie, we na deze onthulling nog heel langzullen moeten wachten tot de auto eindelijk te koop is. De auto wordt in de VS pas eind 2014 geïntroduceerd, dus ga er gerust van uit dat we anderhalf jaar verder zijn voor we 'm aan deze kant van de plas zullen krijgen. Ach, we wachten al vijftig jaar; dan kan dit er ook nog wel bij.

 

Reacties  

0 #2 Mustang-rijden 12-09-2015 06:30
Helaas is deze auto (nog) niet te huur. We zijn druk aan het zoeken
0 #1 Byt 06-09-2015 14:14
Kan je deze ook huren?

facebook deel mee op twitter deel mee op googleplusdeel mee op youtubedeel mee op instagram


 

© 2018 Mustang-rijden.nl. All Rights Reserved. Site en onderhoud door: Saarloos Advies