Na de offerte volgt een huurovereenkomst. Dit is het belangrijkste voor beide partijen (naast de sleutel!)

Mustang-rijden.nl huurovereenkomst informatie   Mustang-rijden huurovereenkomst

De Offerte

Er eerst een offerte opgemaakt, die naar jouw opgegeven emailadres wordt verstuurd. Hierin staan de afspraken; type, dag, prijs, pakket etc. Alles wat belangrijk is. Wil je de aanvraag snel reserveren, dan kan je de offerte akkoord geven. Dit doe je door te ondertekenen en de foto daarvan naar de eigenaar te sturen. Akkoord per mail is in sommige gevallen ook al genoeg. Daarnaast moet er 10% aanbetaald worden.

Huurovereenkomst

Is er 10% aanbetaald, dan is de reservering definitief. Mocht de reservering verplaatsen of niet doorgaan vanuit de huurder dan wordt de 10% niet gecrediteerd. Vanuit de verhuurder natuurlijk wel! Er wordt dan ook samen naar een oplossing gekeken (trouwdatum=belangrijk!!).

Daarnaast wordt een huurovereenkomst opgesteld. Dit is een document waar de feiten nogmaals in benoemd worden en ondertekend wordt na betaling van het gehele huurbedrag en het voldoen van de borgstelling, kopies van rijbewijs en paspoort/idkaart. Vaak gebeurd dit op de dag zelf, maar het kan natuurlijk ook vooraf. Is dit gebeurd, dan ben jij die dag (of periode) een trotse Mustang-rijder!

Mustang-rijden.nl huur overeenkomst   Mustang-rijden.nl huur overeenkomst

facebook deel mee op twitter deel mee op googleplusdeel mee op youtubedeel mee op instagram


 

© 2018 Mustang-rijden.nl. All Rights Reserved. Site en onderhoud door: Saarloos Advies