Mustang-rijden.nl is een platform om in contact te komen met Mustang eigenaren

 Mustang-rijden.nl reservering trouwautoMustang-rijden.nl reservering fotoshoot

Aanvraag

Je plaatst dus eigenlijk een reservering bij de eigenaar van de Mustang. We gaan het ook niet nodeloos ingewikkeld maken.

Zoeken

Je kan op verschillende manieren zoeken via de website. Je kan kijken bij huren; daar staan alle Mustangs die worden aangeboden. Dit wil zeggen: eigenaren die  hun Mustang over dragen aan een liefhebber, in ruil voor een financiele bijdrage. Ga direct door naar een overzicht per categorie. Dan zoek je bijvoorbeeld op 'Modern', 'Sportief' of 'Klassiek'.

Vinden

Je kan alle Mustangs bekijken die er zijn. Je kan dus per auto bekijken wat de opties zijn, de periode wanneer deze te huur is, wat de prijs is en of je er zelf in kan rijden.

Huren

Ben je er aan uit? Vul het aanvraagformulier onder de auto in en klik op 'aanvragen'. De aanvraag gaat na goedkeuren van Mustang-rijden.nl naar de eigenaar. Hij of zij zal contact met jou opnemen betreffende de mogelijkheden etc. Er staat nog niets vast!

Definitief maken

Om de auto van je dromen in je bezit te krijgen, dien je nog 3 stappen te doorlopen. Dit is dus NA DE AANVRAAG.

Mustang-rijden.nl reservering verhuur MustangMustang-rijden.nl reservering verhuur Mustang

1.Overleg

Dit is het moment dat je met de eigenaar de wensen doorneemt. Wat zijn de mogelijkheden? Wat is er belangrijk? Enzovoorts. De eigenaar neemt zelf ncontact met je op.

2.Offerte

Pas na de aanvraag, het doornemen van de wensen en mogelijkheden stuurt de eigenaar jou per mail een offerte. Dit is een document met begeleidend schrijven, de offerte en een reglement. Hierin zijn walle afspraken opgenomen. De offerte is twee weken geldig

3.Boeken

De aanvraag wordt een reservering als de offerte definitief is goedgekeurd door jou! Een foto van het ondertekende document is genoeg net als een 10% aanbetaling. Een kopie van het rijbewijs en/of paspoort of ID kaart. Mogelijk heb je gekozen voor een chauffeur, dan is de kans groot dat een rijbewijs niet nodig is!

Nazorg

Wij van Mustang-rijden.nl vinden nazorg zeer belangrijk. Naast dat je de droomrit van je leven hebt gemaakt, heb je waarschijnlijk nog iets unieks meegemaakt. Wij vinden het daarom heel waardevol als je je ervaringen deelt met ons en de rest van de bezoekers van de website. Je kan dat doen bij de Mustang die je gehuurd of gereden hebt. Een linkje daarvan krijg je automatisch.

 

facebook deel mee op twitter deel mee op googleplusdeel mee op youtubedeel mee op instagram


 

© 2018 Mustang-rijden.nl. All Rights Reserved. Site en onderhoud door: Saarloos Advies