Hieronder is een overzicht van de meest gestelde vragen die wij hebben gekregen, misschien staat die van jou er tussen

Mustang-rijden.nl zelf Mustang huren voor bruiloft gala fotoshoot   Mustang-rijden.nl zelf Mustang huren voor bruiloft gala fotoshoot

FAQ

Neem het gerust door en als er iets is wat er niet tussen staat of kom je er niet aan uit, neem contact met ons op!

 

De aangeboden Mustangs zijn afzonderlijk verzekerd. Er kan dus niet één lijn getrokken worden. Elke aanbieder en dus eigenaar bepaalt voor zichzelf hoe de Mustang is verzekerd. Dat heeft te maken met hoe hij of zij de auto aanbiedt

Mustang-rijden.nl is een 'doorverwijs site'. Je kunt hier dus je auto zoeken, offerte aanvragen, maar er wordt tussen de eigenaar en huurder een overeenkomst gesloten. Deze website staat daar dus buiten. Natuurlijk helpen wij bij problemen, miscommunicaties en andere zaken. Wij willen namelijk tevreden klanten gebruikers.

Bij de ene auto zal er een andere borgstelling gedaan worden dan bij de andere auto. Bij sommigen kun je de borg afkopen. Er is niet één lijn in te trekken, maar het is wel heel belangrijk voor het vertrouwen tussen eigenaar en huurder. Het kan varieren tussen de 250 en 1.000 euro. 

Over het algemeen wordt er niet gerookt in een Mustang. Naast de vieze lucht is er ook brandgevaar. Ohja en het is ongezond!

Wij snappen dat soms honden deel uit maken van de familie. Huur je een Mustang voor het hele gezin, dan is het soms voor de één normaal dat de hond mee gaat en voor de ander onbegrijpelijk. Daarom, stem dit af met de verhuurder en geef het aan bij contact na de aanvraag.

De Mustangeigenaren maken gebruik van standaard overeenkomsten. Hierin worden beide partijen benoemd, wat de afspraken zijn (wel/niet rijden, kosten, aflevering, indicatie KM) en hoe de Mustang wordt geleverd (bekende schade etc). Deze overeenkomsten zijn bekend bij de Mustang eigenaren en worden eerst overlegd, voordat ze ondertekend worden. Na ondertekening is de verhuur bindend na voldoen van een percentage (meestal 10%) van de gehele huursom inclusief borg (gemeiddeld rond de € 100,00). De auto wordt pas verhuurd, meegegeven zeg maar, wanneer het volledige bedrag is voldaan inclusief borg. eventuele verrekeningen worden met de borg gedaan.

Geld betreffende een voorschot of het gehele huurbedrag maak je over aan de eigenaar. Ook hier geldt, als iets te goed is om waar te zijn is het waarschijnlijk niet waar. Mustang-rijden.nl kent inprinciepe alle eigenaren die hun auto aanbieden, maar de kans is altijd aanwezig... vertrouw je iets niet, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan aan ons!

Een terechte vraag, die altijd gesteld moet worden...what if..., wat zijn de risico's. Jij als huurder hebt een overeenkomst gesloten met een verhuurder. Stel dat de auto stuk is, of er een andere rede is waardoor de verhuurder niet kan leveren, dan heb je natuurlijk recht op een credit. Dit is bekend bij al onze Mustang eigenaren. Daarnaast biedt Mustang-rijden.nl altijd direct een alternatief! Door het brede netwerk en het begrip in welke situatie je terecht bent gekomen zoeken we een passende oplossing!

Er zijn eigenlijk drie smaakjes betreffende mustang rijden. Met chauffeur (je wordt gereden), zelf rijden (je krijgt de auto mee) of onder begeleiding. Dit wil zeggen dat de eigenaar of een bekende daarvan als bijrijder mee gaat in de Mustang. Soms heeft een Mustang meer dan 500PK en dat is wat anders dan de Opel Kadet van je buurman...

Over het algemeen werken Mustangs zoals elke andere auto. Echter blijven het (oude) Amerikanen. Hierdoor zijn ze dus niet altijd even water afstotend, ze zijn achterwiel aangedreven, veel power en lawaai en appart geveerd. Dit is wennen! Daarnaast zijn er auto's met gas installatie, auto's met een apparte startonderbreking, een startritueel, verouderde en/of manuele choke, andere knoppen voor verlichting noem maar op. Daarom wordt er naast de standaard overeenkomst ook een 'quick start' uitgeleverd. Een omschrijving per auto waar op gelet moet worden (wel of geen gas geven bij starten, alarm inschakelen, groot-licht, handrem etc). Natuurlijk krijg je bij aflevering een instructie, maar ook wij wteen hoe dit gaat. In alle enthousiasme wil je wel eens wta vergeten en dan is het wel handig om wat na te lezen. Tevens krijg je van elke eigenaar de gegevens om direct te bellen als je ergens tegen aan loopt en zijn alle auto's aangesloten bij een autoservice.

Na aanvraag van een Mustang krijg je van Mustang-rijden.nl een mailtje met de vraag een paar foto's op te sturen en een paar regels tekst van wat je die dag hebt gedaan met de Mustang. Dit mailtje krijg je direct na de aanvraag, wij hebben dus geen zicht op of dat het ook daadwerkelijk door gaat, het initiatief ligt daarom bij de huurder. Mocht je wat insturen dan maken we daar een leuk item van wat wordt geplaatst op de website. Wil je dat niet, dan doen hoeft het dus niet! Daarnaast helpt het andere gebruikers van de website om een reactie bij de auto te plaatsen. Dit geeft altijd een goed overzicht van de punten waarop zoekenden kunnen letten.

Vertrouw op je gevoel. Gaat het om de dag van je leven en vind je het echt van levensbelang dat alles tot in de puntjes geregeld is? Neem misschien eerst even contact met ons op. Wij zorgen er voor dat alles gegarandeerd is en nemen wat zorgen uit handen. Doen we gewoon graag!

Ja en nee, Mustang-rijden.nl heeft een rode draad getrokken door alle verschillen in de voorwaarden. Een eigenaar bepaald het zelf, maar hier vind je de rode draad

 

facebook deel mee op twitter deel mee op googleplusdeel mee op youtubedeel mee op instagram


 

© 2018 Mustang-rijden.nl. All Rights Reserved. Site en onderhoud door: Saarloos Advies