Jouw Mustang is een dierbaar bezit!

 Mustang-rijden.nl mustang aanmelden voor verhurMustang-rijden.nl mustang aanmelden voor verhur

Je Mustang

Wij weten dat je Mustang je waardevol is en weten dus wat de weerstand is, maar bedenk: niets moet! Heb je geen zin in vreemden in je auto, dan moet je dat ook niet doen. Mustang-rijden.nl biedt jou enkel een platform om je Mustang aan te bieden aan geinteresseerden, met of zonder beperkingen. De keus is aan jou. 

Hoe werkt dit?

Wij adviseren om eerst eens op de 'plek' van een huurder te gaan staan en deze site door te nemen. Zo leer je wat de mogelijkheden zijn en wat de site aanbiedt aan geïnteresseerden. In het kort; mensen kunnen hun Mustang zoeken en aanvragen. De aanvraag is nooit definitief, hier kom jij als eigenaar bij kijken.

Wat moet ik doen?

Als een huurder een aanvraag doet, dan wordt die naar jou doorgezet. Het is aan jullie (huurder/verhuurder) om tot een afspraak te komen. Vertrouw je het niet, of is het te mooi om waar te zijn? Geef dit even aan ons door, maar trap er niet in!

Wat je voor nu moet doen is je Mustang opgeven via ons aanmeldformulier. Er staan een paar verplichte velden op, maar probeer het zo compleet mogelijk in te vullen. Vervolgens zetten wij dit in onze database en publiceren die online. We delen geen exacte locaties en geen contactgegevens. Zo blijft de data veilig en is dit geen 'afvinklijstje' voor de Nederlandse versie van 'gone in 60 seconds'.

Wat vragen jullie?

Een terechte vraag die bij een eigenaar opkomt. Als eigenaar heb je natuurlijk meer aandacht voor je auto via dit platform. Met de juiste aanpak weet je zo 10 keer meer aanvragen tot verhuur te realiseren en dat weten we uit eigen ervaring! Wij hoeven er maar een paar dingen voor terug;

  • de standplaats van de Mustang is verplicht; hierdoor kunnen we geografisch de verschillende Mustangs aanbieden.
  • promotie binnen je netwerk. Het werkt het beste als je binnen je eigen netwerk de link van je Mustang deelt.
  • probeer onze twitter, google plus account en Instagram kanaal actief in te zetten!

Kosten

Er zijn geen kosten aan verbonden. Dit platform is opgezet door en voor liefhebbers. Echter, mocht de vraag het aanbod overstijgen, dan zal er een voorstel gedaan worden aan eigenaren (percentage van het huurbedrag). Natuurlijk gaat dit in goed overleg en zal niets vanzelf worden doorgezet.

Meld dus je Mustang snel aan!

 

facebook deel mee op twitter deel mee op googleplusdeel mee op youtubedeel mee op instagram


 

© 2018 Mustang-rijden.nl. All Rights Reserved. Site en onderhoud door: Saarloos Advies